Bio je glas razuma na Skupštini Partizana, sad su ga isključili! Zašto?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je glas razuma na Skupštini Partizana, sad su ga isključili! Zašto?

Da li će ovakvim potezima aktuelno rukovodstvo Partizana konačno da namakne tu većinu za izbor novog predsednika?

''Ja ne znam šta je sa vama, ljudi. Neke ljude prvi put vidim i čini mi se da ste vi najbučniji.

Moj predlog je da se ovi ljudi koji su bili 30 godina u Partizanu udruže i da napravimo nešto dobro, a ako ne može, onda da idem ja odavde.

Ako ne možete da se dogovorite, možda pustim bradu i odem negde u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << planinu...'',
zaključio je, između ostalog, Gordan Petrić na onoj skandaloznoj sednici Skupštine Partizana, krajem maja ove godine, kada se pojedini delegati umalo nisu i potukli.

Bio je tada jedan od retkih koji su iskreno pokušavali da dođu do najboljeg rešenja u interesu Partizana, ali nažalost, podele u Humskoj, ili oko nje i dalje traju.

U prilog tome i najnovija odluka Disciplinske komisije Partizana koja je odlučila da Petrića - isključi iz članstva u Skupštini. Razlog? Njegov aktuelni angažman u Čukaričkom gde obavlja funkciju šefa stručnog štaba.



Beta/BranislavBožić/Ev


Tim povodom, Petrić se oglasio kraćim komentarom u izjavi za ''Blic'', upućujući novinare na one koji su ovakvu odluku i doneli.

''Zašto sam isključen? To pitanje nije za mene, nego za upravu kluba, odnosno, Disciplinsku komisiju. Ako oni kažu da se moj angažman u Čukaričkom kosi sa Statutom, onda nemam šta da kažem. Oni bolje znaju, zar ne'', rekao je Petrić.

Podsetimo, na drugoj neuspeloj sednici Skupštine pre oko mesec dana nije bilo kvoruma za odlučivanje, nedostajao im je još jedan glas, pa se sada očekuje imenovanje nekog ko će omogućiti tu većinu na narednoj sednici koja se uskoro očekuje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.