BEZ DLAKE NA JEZIKU: Bivši trener Partizana NE OSTAVLJA dilemu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Bivši trener Partizana NE OSTAVLJA dilemu (FOTO)

Po kome je sad opleo.

Ostao je Grobarima u lepom sećanju. Prvi ulazak Partizana u Ligu šampiona, 2003. godine, došao je najviše zahvaljujući Lotaru Mateusu. Nemačka upornost napravila je jak tim crno-belih, koji se tada preko Njukasla dokopa grupne faze najelitnijeg takmičenja.

Posle toga, bivši kapiten „pancera“, promenio je pet klubova kao trener. Radio je u Mađarskoj, brazilskom Atletiku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (Paranense), Salcburgu (Austrija), Makabiju Netanja (Izrael) i selekciji Bugarske 2011. godine.

Od tada je neaktivan u struci, ali pomno prati dešavanja u evropskom fudbalu. Mateus se, ujedno, ne slaže sa činjenicom da je Pol Pogba trenutno najskuplji igrač Evrope.

- Ukoliko Francuz košta 105 miliona evra, onda bi igrač poput Obamejanga morao da vredi bar 150.000.000 evropskih novčanica. Fudbaler Dortmunda je tak koji pravi razliku u igri, a ne Pogba – nije imao milosti Lotar Mateus, u intervju za nemački „Bild“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.