Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELORUSI U STRAHU: BATE je u krizi, a Partizan veoma kvalitetan tim

Jedan od nauticajnijih beloruskih stručnjaka Jurij Pijšnik rekao je pred duel beloruskog i srpskog šampiona da itekako strahuje od Partizana.

Jurij Pijšnik u Belorusiji je poznat kao čovek koji odlično radi sa mlađim kategorijama i njegova se reč itekako poštuje u toj zemlji. Zato upozorava na Partizan koji je, kako kaže, veoma neugodan rival.
- Posle poraza od Dinama iz Minska, rekao sam da će oba >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ta kluba imati krizu rezultata. Evo, to je sada i pred BATE-om. Jer, Partizan je jedan vrlo neugodan rival. Ne vidim ja u ekipi BATE-a onu neophodnu, kvalitetnu završnicu napada, kakva bi morala da postoji u svim, a naročito u važnim utakmicama – izjavio je ovaj stručnjak i istakao šta BATE-u najviše nedostaje.
- Zato mi je odsustvo Rodionova u pomenutom derbiju zasmetalo. Razumem ja da se igrači čuvaju za važne utakmice, kakve su one koje odlučuju o plasmanu u Ligu šampiona, ali čovek je bio autor trećine golova koje je BATE dao i njegovo konstantno prisustvo na terenu je važno zbog ostalih igrača, zbog uigravanja tima. Videćemo kako će se ta ekipa, sa njim u sastavu, suprotstaviti Partizanu. Ali, ponavaljam, očekujem da to uopšte neće biti lak posao za BATE – poručio je Pišnik svojim sunarodnicima.
Meč između BATE-a i Partizana igra se večeras od 20:45h, a evo kako je RTS objasnio to što večeras neće biti prenosa iz Borisova.
The post BELORUSI U STRAHU: BATE je u krizi, a Partizan veoma kvalitetan tim appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.