Alegri stigao na ostrvo, čeka Partizan ili Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri stigao na ostrvo, čeka Partizan ili Zvezdu?

Italijan sada već jasno pokazao namere, ubrzano uči engleski, sinoć bio na ostrvu...

Maks Alegri je odbio Milan, poziv iz Reala nije stigao, ali kako se priča, njegov voz je prošao kada je odbio Pereza pre godinu i po dana.

Međutim, Španija i nije prva opcija za Italijana, on želi da se okuša u PL. Uči engleski i to ubrzano, nakon što su se pojavile dve opcije.

Sinoć je gledao Totenhem u debaklu protiv Bajerna, poraz je pogurao Poketina ka izlaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratima kluba, međutim, sigurno da još neće otići.

Igrači su doduše zamerili Argentincu neke izjave od pre desetak dana, da neki od njih imaju "različitu agendu", Poketino je nakon katastrofe protiv Bajerna rekao da su fudbaleri, ali i on sam osramotili klub.

Čini se da mu je svega dosta, ali neće dobiti još otkaz. Pre pauze, Totenhem gostuje u Brajtonu, posle nje čeka Votford, pa Zvezdu. Ali onda slede gostovanja u šest dana Liverpulu i Evertonu, kako se priča, tu bi već moglo da dođe do raskida ugovora, pa bi možda Alegri vodio "Pevce" na "Marakani", 6. novembra.

Sa druge strane, Junajted se i dalje čvrsto drži Solskjera, ali problem je što su navijači protiv njega, rezultata nema, i iako mu je obećano da će ostati, sada već rizikuje, ako ne počne da pobeđuje, što je sa ovim timom teškom.

Navodno je klub već kontaktirao Alegrija, on im je prva opcija, ako Solskjer napusti "Old Traford", dogovor je da Alegri dobije nekoliko pojačanja, recimo Mandžukića ili Dembelea, da eventualno klub kupi Eriksena šest meseci pre isteka ugovora. U tom slučaju bi Alegri imao proleće da uigrava tim, na leto bi dobio sigurno još neko pojačanje i otvorio novi projekat među "Đavolima".

Junajted posle Alkmara sutra, za vikend gostuje Njukaslu, pa posle pauze dolazi Liverpul. Ako ne poprave formu, a čekaju ih i gostovanje Čelsiju u Liga kupu, ghostovanja Noriču i Bornamutu, takođe bi mogli da u novembru dočekaju Partizan sa Italijanom na klupi.

Ali, ostaje da vidimo rasplet, tek Solskjer je prvi favorit da dobije otkaz u ovom trenutku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.