AZIS MU ŠALJE LJUBAVNE PORUKE: Fudbaler Partizana u zagrljaju transvestita

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZIS MU ŠALJE LJUBAVNE PORUKE: Fudbaler Partizana u zagrljaju transvestita

Ovo nije prvi put da je gej skandal povezan sa fudbalerima tima iz Humske

Najzvučnije pojačanje fudbalera Partizana Valerij Božinov, optužen je da je gej, nakon fotografija na kojima se vidi kako  uživa u zagrljaju bugarskog transvestita Azisa.

Uz pregršt fotografije i priču da su bugarske redakcije dobile mejl sa dokazima o njegovoj homoseksualnoj sklonosti, tamošnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mediji prenose da su nekadašnjem asu Lećea i Fiorentine devojke  paravan za dvostruki život.

"Kao što sam rekao, Monika je samo paravan za odnos između Valerija i dečaka. Znam da ovo nije prva gej afera u kojoj učestvuje Božinov", navodno je rekao jedaan njegov poznanik .

Prema tekstovima u Bugarskoj,  Azis je Božinovu slao i ljubavne poruke, a podseća se da ovo nije prvi put da je gej skandal povezan sa Partizanovim fudbalerima pošto je i sunarodnik Božinova Ivan Ivanov po dolasku u Srbiju etiketiran kao homoseksualac.

Štoper je to dematovao informaciju rekavši da mu je jedan bugarski fudbaler namestio aferu kako ne bi prešao u Steauu.

Kurir sport / hotnews.bg
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.