ABA: Igokea nanela novi poraz Partizanu

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Igokea nanela novi poraz Partizanu

U svojevrsnom derbiju začelja, pošto se obe ekipe nalaze pri dnu tabele, Igoeka je u Laktašima pred oko 3.000 gledalaca u meču 6. kola ABA lige savladala Partizan sa 83:77 (17:17, 22:15, 24:23, 20:22).

Nakon izjednačene prve deonice, koju su nešto bolje otvorili crno-beli, domaći tim je u drugom periodu napravio dvocifrenu prednsot da bi na veliki odmor otišao sa +7 (39:32).
Serijom 8:0 na startu trćeg perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan je vratio vođstvo u svoje ruke, ali na nesreću navijača beogradskog kluba Igokea se vrlo brzo probudila pa je serijom od 15:2 od 41:44 onovo došla do +10 odnosno prednosti od 56:46.
U nekoliko navrata Partizan je prilazio na 4-6 poena zaostatka, ali bi po pravila usledila mini serija tima iz Aleksandrovca koji je tako odbijao svaki napad crno-belih. Na minut pre kraja pri vođstvu Igokee od 77:73 Partizan je imao dva napada da maksimalno smanji zaostatak, ali nije mu pošlo od ruke pa je to kaznio Torlak koji je ponovo svom timu doneo +6 na pola minuta pre kraja meča.
Upravo Torlak sa 17 poena je bio najefikasniji u domaćem timu, Jeremić je takođe bio odličan sa 16, Dragović je dodao 12 uz devet skokova, a Bunić i Jorović po 11 poena. U ekipi Partizana Murić je sa 18 poena bio najbolji u napadu, a pored njega sa 13 poena dvocifren je bio Gagić, dok ej Bogdanović dodao 11.
Nakon ovog meča oba tima imaju skor od po dve pobede i čak četiri poraza odnosno bolji su samo od Levskog i Metalca, a pored njih identičan zbir imaju MZT i Cibona.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Sigurno znaš…


POJAČANI U RUSIJU: Crno-beli bi u Volgograd mogli sa poslednjim pojačanjem


LIGA 1: Olimpik čuva tron




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan srušilo njegovo dete!

Izvor: Mondo, 02.Nov.2014

Igokea u Laktašima pobedila Partizan, a glavnu ulogu u četvrtoj četvrtini odigrao je mladi plejmejker Petar Torlak...Druga pobeda Igokee, četvrti poraz Partizana!..U meču 6. kola ABA lige, klub iz Republike Srpske srčanom partijom, najboljom od početka sezone, savladao je crno-bele, koji su propustili...

Nastavak na Mondo...

Rekordna gledanost MLS lige

Izvor: B92, 03.Nov.2014, 14:44

Američka profesionalna fudbalska liga (MLS) ostvarila je ove sezone rekordnu prosečnu posećenost mečeva u regularnom delu šampionata...Mečeve u MLS ove sezone, koja je stigla do četvrtfinala plej-ofa, prosečno je posmatralo 19.149 navijača, što je prvi put u istoriji lige da je prosek iznad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.