Feng šui rituali za jače i bolje orgazme!

Izvor: JavneVesti.com, 30.Apr.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feng šui rituali za jače i bolje orgazme!

Postoji veliki broj feng šui trikova pomoću kojih možete da uredite svoj životni prostor i samim time poboljšate svoju romantičnu, ali i seksualnu energiju

 
Bilo da ste njen pristalica ili ne, od feng šui veštine ne bi trebalo da bežite. Verovanje u ovu drevnu kinesku razmenu energija vremena i prostora može da vam donese samo dobro, naročito u krevetu, i to zahvaljujući nizu veština.
Prema rečima feng šui savetnika, Dena Kludata, na osnovu čak pet kineskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << metoda parovi mogu da poboljšaju svoj seksualni život, povećaju strastvenu energiju u spavaćoj sobi, ali i obezbede sebi duže i jače orgazme.
 
Evo šta vam je činiti:
Feng šui ritual 1: Joga
 
Joga poboljšava seksualni život pojedinca, pogotovo žena. To nije samo nekakva pomodarska dogma, već rezultat istraživanja koja su objavljena u okviru priznatih ustanova kao što je Univerzitet Harvard i brojne naučne revije. Joga, koja se prakticira na zapadu, udružuje telo, razum i dušu pomoću kretanja tela, disanja i čišćenja tela i na taj način oživljava telo i aktivira energetske puteve u njemu. Telesna i mentalna fleksibilnost, koju dosežemo sa jogom, omogućava nam otvoreniji i opušteniji pristup seksualnoj kreativnosti.
Feng šui ritual 2: Ilang-ilang za požudu
 
Iz drveta ilang-ilang već vekovima se prave prirodna ulja s jakim mirisom, namenjena mirisanju tela i prostora. Na Filipinima i u Indoneziji se tradicionalno koristi na venčanjima i medenim mesecima jer se smatra afrodizijakom. Ilang-ilang ulje je osnova za mnoge parfeme, između ostalih jedan od najpoznatijih parfema: Chanel No. 5. Kapljica tog ulja na noćnom ormariću ili lampi će svako veče pre spavanja oživeti požudu.
Feng šui ritual 3: Mazanje losionom
 
Uveče uzmite vremena za sebe i namažite telo kremom ili losionom. To možete da prepustite i partneru. Neka vas namaže po celom telu, to će vas opustiti. Pri izboru losiona ili kreme vodite računa o mirisu – nežne note su preporučljive, a izbegavajte one sa preslatkim mirisom kolača ili čokolade. To neće seksualno uzbuditi ni vas, ni partnera
Feng šui ritual 4: Ogledalce, ogledalce
 
U filmu “Groznica subotnje večeri” Džon Travolta svaku noć pre nastupa ima karatak ritual ispred ogledala koji mu pomaže da sam sebi podigne samopouzdanje. Pokušajte i vi s nečim sličnim, jer takav ritual može da deluje na vas vrlo pozitivno. Ogledala su takođe odlična stvar u spavaćoj sobi – za vreme ljubljenja ili predigre vaš odraz u ogledalu će povećati seksualnu energiju prostora, što će učiniti da u krevetu sve vrca od strasti i uzbuđenja.
Feng šui ritual 5: Popodnevno spavanje
 
Nenaspavanost može da utiče na vaš seksualni život. Kako ćete koristiti svoju seksualnu energiju ako, kada spustite glavu na jastuk, vaše oči jednostavno ostanu zaklopljene? U kama sutri je zapisano da je popodnevno spavanje jako važan korak pre seksualne aktivnosti. Ako to ne možete sebi da priuštite za vreme nedelje, vikend je pravo vreme da napunite baterije.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.