Datum početka vaše veze određuje joj sudbinu

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Jun.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Datum početka vaše veze određuje joj sudbinu

Tako, na primer, veze započete u proleće, za vreme vladavine Bika, biće čvrste i stabilne – baš kao i one koje su započele u vreme kada se Sunce nalazilo u mračnoj Škorpiji.
Ovan
Partnerima koji su vezu započeli u vladavini Ovna nikada neće biti dosadno. Među njima uvek sevaju varnice, a sve svađe se efikasno rešavaju u spavaćoj sobi. Drugi parovi verovatno o njima stiču utisak da su na ivici raskida, ali njihova veza je dovoljno čvrsta da „preživi“ sve nesuglasice. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Među ovim partnerima nema laži, a upravo je iskrenost jedan od temelja na kojima grade čvrst odnos.
Bik
Parovi koji su započeli vezu u znaku Bika imaju čvrst i stabilan odnos. Ove veze uspešno odolevaju svim problemima, a partneri jedno u drugom pronalaze podršku i oslonac. Ovoj vezi nikada neće nedostajati nežnosti i strasti. Jedina opasnost može biti činjenica da se partneri potpuno prepuštaju zajedničkom uživanju, i zanemarajuju druge bliske ljude.
Blizanci
Parovi koji su započeli vezu za vreme vladavine Blizanaca, pre svega su dobri prijatelji i odlični životni saputnici. Uvek su raspoloženi za zabavu i izlaske, imaju savršenu međusobnu komunikaciju, te je odsustvo ljubomore i posesivnosti još jedna od vrlina ove veze. Negativna strana ove veze je to što partneri ulažu previše u društveni život, pa bi vremenom mogli da prestanu da razmenjuju nežnosti, pa bi njihov odnos mogao da postane prijateljski.
Rak
Ova veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri neće moći dugo da budu razdvojeni. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline, a oboje žele veliku porodicu, sa mnogo dece. Loša strana je prevelika posvećenost jer partneri ne žele nikuda da idu jedno bez drugog.
Lav
Veza započeta u znaku Lava će biti puna drame i strasti. Partneri će se u jednom trenutku žestoko svađati, da bi se već narednog momenta strastveno mirili u spavaćoj sobi. Romantični izlivi emocija uobičajena su pojava. Ovi parovi nastoje da se pred drugima predstave u najboljem svetlu, čak i
kada između njih postoje nesuglasice.
Devica
Veza koja je započeta za vreme vladavine ovog znaka odlikovaće stabilnošću i trajnošću. Obostrana želja za sigurnošću partnere čvrsto drži zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija, i odsustvo žestokih svađa samo su neke od prednosti ovog odnosa. Partneri će uživati u intelektualnim razgovorima i gledanju filmova. Ipak, ovoj vezi će možda nedostajati strasti, budući da partneri nisu skloni otvorenom izražavanju emocija.
Vaga
U ovoj vezi se sve vrti oko ljubavi – partneri uživaju u razmeni nežnosti, pažnje i poklona, i uvek paze na osećanja i želje onog drugog. Oni su zaljubljeni, a zajedničke romantične večere i izlasci pomažu im u održavanju strasti. Ovi ljudi se neće olako upuštati u svađe, pa bi jedini problem mogao da bude nedostatak iskrenosti i potiskivanje frustracija.
Škorpija
Ovo je strastvena i uzbudljiva veza u kojoj pršte emocije. Od trenutka kad su se upoznali, oboje su osetili snažnu seksualnu privlačnost, koja će biti glavni faktor za opstanak ove veze. Ipak, česte svađe, ljubomorne scene i ispadi posesivnosti mogli bi na kraju da dovedu do prekida veze, ukoliko oba partnera ne pokažu više tolerancije.
Strelac
Veza koja je započela u vladavini vedrog Strelca temelji se najpre na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu jedan od onih parova koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost svakako su jedna od bitnijih stavki ove veze.
Jarac
Ova veza možda ne obiluje nežnošću, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Oni poštuju jedno drugo, i nikada ne pribegavaju svađama, emocionalnim ucenama i manipulacijama. Sve probleme lako i brzo rešavaju. Oboje cene novac i sigurnost koju im pruža. Ipak, trebalo bi više da porade na nežnoj strani veze, kako vremenom ne bi izgubili bliskost.
Vodolija
Ova je veza pomalo neobična i veoma zanimljiva. Možda se na prvi pogled radi o ljudima koji ne odgovaraju jedno drugom, ali u suštini su savršen par. Odsustvo ljubomore i posesivosti je odlična baza za uspostavljanje stabilnog odnosa. Veza bi mogla dugo da potraje ukoliko se partneri ne budu međusobno „gušili“.
Ribe
Ako ste nežni, romantični i tražite stalne izlive nežnosti, ovo je idealna veza za vas. Velika ljubav i naklonost koju partneri osećaju jedno prema drugom su garancija uspeha. Ova veza će biti ispunjena emocijama, pa i povremenim dramama, ali u osnovi će oba partnera paziti na voljenu osobu i neće im biti teško da se povremeno „žrtvuju“ u ime ljubavi.
Izvor: Vestinet

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.