Vučić: Napadi u Parizu, napadi na tekovine civilizacije

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Napadi u Parizu, napadi na tekovine civilizacije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća premijeru Francuske Manuelu Valsu povodom serije terorističkih napada u Parizu, istakavši da je to napad na tekovine savremene civilizacije.
"Užasnula nas je vest o seriji terorističkih napada i duboko potresla smrt velikog broja nedužnih ljudi u Parizu. To je napad na sve nas i na tekovine savremene civilizacije", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naveo je Vučić u telegramu saučešća, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

Premijer je naveo da je uveren da će snažno vođstvo francuske države nadvladati zlo.
"Ovaj zločin mora da navede ceo svet da bude ujedinjen i odlučan u preduzimanju koraka protiv terorizma, čije žrtve danas sa građanima Francuske žale i građani Srbije i celog sveta", istakao je Vučić i dodao da Vlada Srbije toj borbi pruža iskrenu i čvrstu podršku.
Vučić je poručio da, iako je teško naći reči utehe za porodice i prijatelje žrtava bezumnog čina terorizma, u ime Vlade Srbije i svoje lično ime, njima i Vladi Francuske upućuje izraze dubokog saučešća.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.