U Parizu ne veruju: Povredio se Nejmar, pa Mbape!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Parizu ne veruju: Povredio se Nejmar, pa Mbape!

U predgrađima Londona i Pariza, jedan za drugim, povredila su se dvojica najskupljih fudbalera sveta svih vremena.

Jedan za drugim, u predgrađima Londona i Pariza, povredile su se prve zvezde Pari sen Žermena i, ujedno, najskuplji fudbaleri u istoriji fudbala.

Koliko će Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Kilijan Mbape odsustvovati nakon što su zamenjeni u prvim poluvremenima prijateljskih utakmica Brazila sa Kamerunom u Milton Kejnsu, odnosno Francuske sa Urugvajem u Sen Deniju, biće verovatno poznato u sredu ili četvrtak, kada se budu vratili u trening centar PSŽ-a.

Tite je kapitena morao da zameni već u 8. minutu, kada je ušao Rišarlison, ujedno strelac i vodećeg gola za Brazil na centaršut Vilijana u poslednjim trenucima igre prvog poluvremena.

Nešto kasnije, selektor svetskih šampiona Didije Dešan morao je neplanirano da pošalje na zagrevanje i, potom, na teren vezistu Marseja, Florena Tovana, nakon što tinejdž kapiten "pevaca", Mbape, nezgodno pao i povredio rame.

Foto: AP Photo/Christophe Ena

Iako se u tom trenutku požalio i na bol u nozi, bilo je očigledno da je "vunderkind" svetskog fudbala napustio igru zbog bola u desnom ramenu.

Nameće se pitanje - da li će tandem na koji je Pari sen Žermen potrošio 407 miliona evra (samo na obeštećenja) biti spreman za utakmicu poslednjeg, 6. kola prve faze Lige šampiona?

To bi bilo čisto nagađanje, s obzirom na to da nisu stigle ni prve prognoze o ozbiljnosti njihovih povreda, a da je utakmica na Stadionu "Rajko Mitić" zakazana za 11. decembar.

Međutim, nakon što u subotu od 17 časova budu dočekali Tuluz u 14. kolu Lige 1, "svece" naredne srede očekuje i okršaj sa Liverpulom u 5. kolu Grupe C, takođe na "Parku prinčeva".

Iste večeri na "San Paolu" sastaće se Napoli i Crvena zvezda, a tabela "grupe smrti" na 180 minuta pre kraja prve faze govori samo jedno - nije nebitno da li će Nejmar i/ili Mbape igrati, kada i koliko...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.