Tragedija u Parizu: Srušila se zgrada, poginulo dvoje dece! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Parizu: Srušila se zgrada, poginulo dvoje dece! (VIDEO)

Na severoistoku francuske prestonice došlo je do eksplozije u kojoj je živote izgubilo šestoro ljudi.

Među ruševinama četvorospratne zgrade u mestu Roni-su-Boa na severoistoku Pariza prvo su pronađena tela dve žene, jednog desetogodišnjeg deteta, kao i dečaka starog između 14 i 18 godina, prenela je agencija AFP.

Kasnije su vatrogasci tokom pretrage zgarišta pronašli tela još dve žrtve, dok se dvoje ljudi i dalje vode kao nestali, rekao je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Roni-su-Boa Klod Kapijon.

Vatrogasna služba je objavila da je u nesreći takođe povređeno 11 ljudi, od kojih četvoro teško. Meštani navode da je eksplozija, koja se dogodila juče oko sedam časova ujutro, bila tako jaka da su se zatresle zgrade u prečniku od 100 metara.

Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, izjavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev, koji je posetio mesto nesreće.



Izvor: Telegraf

Video: Youtube - Rojters
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.