Svi na pod krenuli na Put - prvo BG, pa NS (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi na pod krenuli na "Put" - prvo BG, pa NS (VIDEO)

Svi na pod imaju novi singl/spot "Put" (pogledajte video ispod), ujedno najavljuju "praznične" koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Beogradski nastup je 14. februara, u klubu Krug, a novosadski 8. marta (Quarter). Karte za koncert u Krugu koštaju 400 dinara, dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima. Što se tiče Novog Sada, ulaznice se, po istoj ceni, mogu nabaviti u pretprodaji na GigsTix prodajnim mestima, u suterenu Pariskog magazina, knjižarama „Bulevar Books“ (zgrada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Aleksandar) i „Serendipiti“ (Spens), te u kafe baru „Macchiato“ u tržnom centru „Merkator“, dok će na ulazu u klub koštati 500 dinara. „Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere... Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu“, kaže u najavi koncerata producent benda Petar Rudić. Svi na pod su večeras (ponedelljak) plasirali novi singl/spot za numeru "Put". Režijom, kamerom, i montažom se, kao i kod prethodnog spota za pesmu "Do kraja sveta", pozabavio poznati koncertni promoter Sagor Mešković.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Merkator

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.