Izvor: SEEcult.org, 03.Feb.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Ajcel ponovo na Balkanu

Američki muzičar Mark Ajcel (Eitzel), pevač, gitarista i kantautor, poznat kao lider kultnog sastava American Music Club, ponovo je stigao među mnogobrojne obožavaoce na Balkanu - posle nastupa u novootvorenom klubu Žedno uho u Zagrebu, 3. februara gostuje u Domu omladine Beograda, a dan kasnije u Omladinskom klubu CK13 u Novom Sadu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Mark Ajcel nastupio u Domu omladine, bubnjar svirao s rukom u gipsu

Izvor: Blic, 04.Feb.2013, 12:01

Američki pevač Mark Ajcel održao je koncert u beogradskom Domu omladine i tokom nešto više od jednog sata predstavio svoje pesme o ljubavi, smrti, seksu, patnji, zahvaljujući kojima je proglašavan za glasnika beznađa, ali i nejvećeg živog pesnika Amerike“. Predgrupa na sinoćnom koncertu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.