Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 09:35

Srpska tri musketara na terenu u Parizu

Đoković, Lajović i Milojević u borbi za treće kolo

Biće danas srpski dan na Rolan Garosu, pošto će trojica naših tenisera tražiti put do 3. kola. Pored Novaka Đokovića, na teren će i Dušan Lajović i Nikola Milojević, koji je u prvoj rundi napravio iznenađenje izbacivši Filipa Krajinovića.

Prvi teniser sveta Novak Đoković ne bi trebalo da ima većih problema da upiše još jednu pobedu. Nezadrživ u 2020. godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez poraza na terenu – da ne računamo onaj za zelenim stolom – možda je i prvi favorit za osvajanje titule, pa Rikardas Berankis danas (oko 14.00) ne bi trebalo da bude više od lakšeg sparing partnera.

Litvanski teniser nema rezultate vredne pomena u dosadašnjem delu karijere, a ovaj proboj u 2. kolo mu je najbolji rezultat na Rolan Garosu. Đoković i Berankis su nedavno igrali na turniru u Sinsinatiju i srpski as je pobedio sa 7:6, 6:4.

Sve za sada ide po Novakovom planu, polako mu se i otvara žreb i ukoliko bude igrao kao do sada, bilo bi veliko iznenađenje da ga ne vidimo u finalu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvi put u karijeri je Nikola Milojević došao do glavnog žreba nekog grend slem turnira i probio se u drugo kolo. Njegov današnji rival (oko 14.00) biće iskusni Aljaž Bedene, igrač koji se tokom većeg dela karijere „muvao“ oko 50. mesta na ATP listi, a na grend slemovima je dolazio najdalje do trećeg kola.

Bedene ima prednost upravo zbog tog iskustva, ali Milojević ako bude pružio partiju kao u prvom kolu, kada je pobedio Krajinovića (3:1), ima čemu da se nada.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki izazov čeka Dušana Lajovića, koji će za prolaz u 3. kolo igrati protiv Kevina Andersona (oko 14.30). Nekadašnji finalista Vimbldona nije specijalista za šljaku, jer ona najbolje amortizuje njegove silovite servisa, pa ako Lajović uspe da „obuzda“ te munje i gromove iz Andersenovog početnog udarca, otvoriće mu se prilika za pobedu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.