Sin muzičara i glumice: Postao je nova modna zvezda, devojke ga obožavaju

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin muzičara i glumice: Postao je nova modna zvezda, devojke ga obožavaju

Lenon Galager nije običan osamnaestogodišnjak. Nedavno se predstavio modnoj publici na Nedelji mode u Parizu i već je proglašen za veliko otkriće. Njegovi poznati roditelji muzičar Lijam Galager i glumica Petsi Kensit svakako imaju razloga da budu ponosni na svog naslednika.

Lenon je učestvovao na revijama na jednom od najprestižnijih modnih događaja, a njegova pojava na pisti izazvala je podeljene reakcije. Sličnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa popularnim ocem izazvala je evociranje uspomena u publici, njegov upečatljiv ozbiljan izraz lica, bez previše emocija ostao je upamćen.

I naravno prepoznatljive obrve koje je Lenon očigledno nasledio.

"Te linije iznad očiju, iste su kao moje, zar ne?", rekao je svojevremo nekadašnji pevač grupe "Oasis" za "Mirror" ne krijući oduševljenje izborom karijere svog sina

. Čak se našalio i da bi mogao da dobije neki procenat od zarade, jer naslednik dobija poslove zbog "pedigrea".

Lenon je u svetu modelinga već dve godine.

Radio je prvo za britanske kuće, najpre "Burberry", a onda je njegova karijera dobila internacionalni tok.

Dosta vremena provodi sa svojom devojkom Aleks Vilson i ozbiljan je u nameri da mu moda postane trajno opredeljenje i zanimanje.

Muzika mu nije previše bliska, a za sada ga zastupaju dve vodeće modne agencije "DNA Models" iz Njujorka i "Models 1" iz Britanije.

Lenonovi roditelji venčali su se davne 1997. godine. Razveli su se posle samo tri godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.