Sanja Marinković sa sinom za dlaku izbegla tragediju u Parizu!

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Marinković sa sinom za dlaku izbegla tragediju u Parizu!

Voditeljka Sanja Marinković boravi u Parizu, a tokom večeri kada su teroristi izveli seriju napada, sa sinom je šetala u blizini stadiona.

Sanja Marinković, foto: Andreja Damnjanović

- U trenutku kada se dogodila eksplozija pored stadiona, a to je bilo oko 21čas, 21:30 časova, bila sam baš tu jer sam bila na putu do hotela, ali nikom nije bilo jasno šta se dešava. Kasnije na televiziji videla sam da je nastao haos i nisam mogla da verujem da se to dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << samo nekoliko ulica od mene. Zatim su stizale poruke od prijatelja iz celog sveta da li sam dobro. Dodatno me je uplašilo obraćanje predsednika Francuske na televiziji- izjavila je Sanja i dodala:

Strahinja je sve vreme spavao, a ja sam čekala da vidim šta će se dogoditi-objasnila je Sanja.

Sanja Marinković: Osmeh kao zaštitni znak

Ipak, tokom jučerašnjeg dana Pariz je ponovo postao onaj stari, uz malu dozu strepnje.

- Juče na ulicama Pariza nije bilo uobičajene euforije. Sve je delovalo kao da je nedelja. Mirno je, ljudi, porodice ituristi šetaju, iako je atmosfera poprilično napeta. Svi kažu da je sada bezbedno i da je sve pod kontrolom- izjavila je Sanja.

Prema rečima voditeljke, restorani su puni gostiju, čak i neke radnje normalno rade.

- Iz robne kuće Galerija Lafajet su nas oko podneva evakuisali samo iz bezbednosnih razloga, jer ima puno dece i zatvorili su je - opisala je Sanja dan posle napada u Parizu.

Kako kaže, ako se budu stvorili uslovi, Sanja će se odmah vratiti u Srbiju.

Sanja Marinković: Letnja gradska avantura (FOTO)

- Ukoliko bude mogućnosti, verovatno ću se vratiti ranije kući, ali ljudi su ovde opušteni, šetaju. ručaju. Inače, Parižani imaju stav da ne žele da ostanu kod kuće iz protesta. Polako se vraća normalno raspoloženje - zaključila je voditeljka.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.