SINER ODREDIO PRIORITETE: Želim zlato na Igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 15:01

SINER ODREDIO PRIORITETE: Želim zlato na Igrama u Parizu

Mladi italijanski as zablista u finipu sezone.

Mladi italijanski teniser Janik Siner je na sjajan način okončao ovu tenisku sezonu, jer je sa svojom reprezentacijom osvojio Dejvis kup. Pre toga je igrao i izgubio od Novak Đokovića na završnom Mastersu u Torinu.

Italijini su na putu do čuvene "Salatare" eliminisali i Srbiju u polufinalu,  a ključnu pobedu posle preokreta ostvario je Siner u meču protiv Novaka Đokovića.

Ovo je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početak njihovih duela koji nam slede u narednoj sezoni, a izgleda da će sa istim ambicijama ući u sledeću godinu.

Siner su 2024. godini ima razne ciljeve, ali je prema rečima njegovog trenera Darena Kejhila izdvaja jedan.

- Olimpijske igre u Parizu su apsolutni prioritet. Janik obožava da igra za Italiju. Takođe pokušaćemo da dođemo do gren slem titule, ali to uopšte ne želimo da stavljamo kao obavezu - istakao je trener Janika Sinera.

Siner je u poslednjem meču na ATP turu u ovoj sezoni poražen od Novaka Đokovića u finalu završnog mastersa u Torinu.

- Nisam uopšte iznenađen partijama Janika u poslednje vreme. Najbolje kod njega je što ima mnogo prostora za napredak i zato je rad sa njim izuzetno zabavan. Odlično razume igra, bolje poznaje svoje telo i što je najvažnije sluša - rekao je Kejhil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.