SEPURI SE U PARIZU Boki 13 tripuje da je Kim Kardasijan

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEPURI SE U PARIZU Boki 13 tripuje da je Kim Kardasijan

Bojan Jovanovski, makedonski šoumen poznatiji pod imenom Boki 13, otputovao je u Pariz na odmor i sa sobom poveo majku Jasminu.

Jovanovski je francusku prestonicu posetio samo nekoliko dana nakon što je Kim Kardašijan opljačkana u ovom gradu.

On je sa majkom otišao na ručak u ekskluzivni restoran - isti onaj u kom je Kardašijanova jela pre nego što su je sačekali oružani napadači.

- Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kardašijan je ručala u ovom istom restoranu pre nego što su je opljačkali. Nadam se da ne delimo istu sudbnu - napisao je Boki 13.

On je sa mamom obišao znamenitosti Pariza, a nije propustio ni da poseti ekskluzivne butike modnih brendova koje najradije nosi upravo Kim Kardašijan.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KORAK SA KIM Boki 13 u Parizu posetio sva mesta na kojem je bila starleta

Izvor: Blic, 16.Okt.2016, 09:12

Bojan Jovanovski, makedonski šoumen poznatiji pod imenom Boki 13, otputovao je u Pariz na odmor i sa sobom poveo majku Jasminu...Jovanovski je francusku prestonicu posetio samo nekoliko dana nakon što je Kim Kardašijan opljačkana u ovom gradu...On je sa majkom otišao na ručak u ekskluzivni restoran...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.