Pariz: Troje mrtvih u srušenoj zgradi, poginulo dete

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Troje mrtvih u srušenoj zgradi, poginulo dete

Tri osobe su danas poginule, među kojima osmogodišnje dete kada se u predgrađu Pariza, nakon eksplozije, srušila jedna četvorospratna zgrada, saopštila je služba za vanredne situacije. Poginule su i dve žene, a šest osoba se vode kao nestale, naveli su zvaničnici, prenosi AFP. Predstavnik francuske vatrogasne službe u Parizu rekao je da je 11 osoba povređeno. Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, navodi AFP. "U toku je pretraga ruševine i tražimo još mogućih žrtava, a zbog nesreće je mobilizovano dosta medicinskog osoblja", rekao je taj predstavnik.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Troje mrtvih u srušenoj zgradi u Parizu

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2014

Poginule su i dve žene, a šest osoba se vode kao nestale, naveli su zvaničnici, prenosi AFP.. .Predstavnik francuske vatrogasne službe u Parizu rekao je da je 11 osoba povređeno. Najverovatniji uzrok eksplozije je curenje plina, navodi AFP.."U toku je pretraga ruševine i tražimo još mogućih...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.