PARIZ I DALJE POD POLICIJSKIM NADZOROM: Uhapšen vođa žutih prsluka

Izvor: Kurir, 13.Feb.2022, 15:48

PARIZ I DALJE POD POLICIJSKIM NADZOROM: Uhapšen vođa žutih prsluka

Nekoliko stotina vozila čiji su vozači u konvojima učestvovali u protestu protiv kovid propusnica, u nedelju rano ujutro napustilo je regiju Pariza i krenuli su ka Briselu gde, uprkos zabrani belgijskih vlasti nameravaju da protestuju u ponedeljak, a Pariz je ostao pod pojačanim policijskim nadzorom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Konvoj slobode" iz Pariza krenuo ka Briselu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2022

PARIZ - Nekoliko stotina vozila čiji su vozači u konvojima učestvovali u protestu protiv kovid propusnica, u nedjelju rano ujutro napustilo je parisku regiju te su krenuli put Brisela, gdje, uprkos zabrani belgijskih vlasti kane protestovati u ponedjeljak, a Pariz je ostao pod pomnim policijskim ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.