Operisana Kraljevčanka teško povređena u terorističkom napadu u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisana Kraljevčanka teško povređena u terorističkom napadu u Parizu

Kraljevčanka Ljiljana Atanasković Pavlović, teško povređena u terorističkom napadu u Parizu, operisana je, dok je stanje njenog supruga Aca Pavlovića stabilnije, saznaje agencija Beta.

"Naši prijatelji u pariskoj bolnici obilaze Ljiljanu i javili su nam da je operisana, kao i da je zadobila višestruke povrede", rekao je Ljiljanin brat Rade Žikić.

Ljiljanina kći Tamara Đorđević potvrdila je da je njena majka operisana, rekavši da se radi o teškim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << glave, pluća i ekstremiteta.

"Majka je i dalje u komi, operisana je, ali će morati da bude podvrgnuta nizu operacija", kazala je ona.

Rade Žikić je izjavio da su ga juče kontaktirali predstavnici ambasade Srbije u Parizu povodom njegovog odlaska u Pariz, kako bi mu se omogućilo da obiđe sestru.

"Juče su me pozvali iz naše ambasade i kazali da ćemo se danas dogovoriti oko odlaska u Pariz. Očekujem da me pozovu da sutra ujutru otputujem u Francusku kako bih sa Ljiljaninim sinom obišao povređene sestru i zeta", izjavio je Žikić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Operisana Kraljevčanka povredjena u Parizu

Izvor: Beta, 16.Nov.2015

Kraljevčanka Ljiljana Atanasković Pavlović, teško povredjena u terorističkom napadu u Parizu, operisana je, dok je stanje njenog supruga Aca Pavlovića stabilnije, saznaje agencija Beta."Naši prijatelji u pariskoj bolnici obilaze Ljiljanu i javili su nam da je operisana, kao i da je zadobila višestruke...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.