Odgovor na napade da bude u skladu sa zakonom

Izvor: Akter, 15.Nov.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor na napade da bude u skladu sa zakonom

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun upozorio je danas međunarodnu zajednicu da bi njen odgovor na smrtonosne napade u Parizu trebalo da bude snažan, ali da mora da ostane u okviru vladavine prava

Ban Ki Mun je danas na konferenciji za novinare u Antaliji, gde se održava samit G20, rekao da bi odgovor koji nije u skladu sa zakonom i ljudskim pravima jednostavno podstakao na novo nasilje.

"U ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << trenutku, kada su povećane tenzije, protivim se akcijama koje bi samo produžile ciklus mržnje i nasilja", izjavio je generalni sekretar UN.

Na današnjem Samitu Grupe najrazvijenijih zemalja sveta G20 u Antaliji lideri će, izmedju ostalog, raspravljati o borbi protiv terorizma.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Ban: Odgovor na napade mora da bude u skladu sa zakonom

Izvor: RTS, 16.Nov.2015, 01:01

. Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Kimun upozorio je međunarodnu zajednicu da bi njen odgovor na smrtonosne napade u Parizu trebalo da bude snažan, ali da mora da ostane u okviru vladavine prava.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.