Napadi u Parizu napad na civilizovani svet

Izvor: Akter, 15.Nov.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadi u Parizu napad na civilizovani svet

Američki predsednik Barak Obama izjavio je danas u Turskoj da su teroristički napadi u Parizu bili napad na civilizovani svet

Obama je obećao da će se SAD solidarisati sa Francuskom u nastojanju da uhvate počinioce i izvedu ih pred lice pravde.

Američki predsednik rekao je to na sastanku sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom na margini ekonomskog samita Grupe 20 najrazvijenijih zemalja u Antaliji.

Obama je takodje rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << SAD podržavaju Tursku i Evropu u nastojanju da smanje talas migranata.

On je rekao da će SAD i Turska udvostručiti napore u rešavanju gradjanskog rata u Siriji.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Barak Obama

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Obama: Porazit ćemo Islamsku državu

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Nov.2015

ANTALYA - Sjedinjene Države će udvostručiti napore da poraze Islamsku državu i Siriji donesu mir, rekao je američki predsjednik Barack Obama u turskoj Antalyji na početku summita G20...Ponovio je ocjenu da je napad u Parizu bio udar na cijeli civilizirani svijet..."Nebo je zacrnjeno prije dan i...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.