Murinjo želi sunarodnika, vukovi gledaju ka Parizu?

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 08:15

Murinjo želi sunarodnika, "vukovi" gledaju ka Parizu?

Bivši ljubimac Evertona se vraća na Ostrvo.

"Posebni" već pravi planove za narednu sezonu.

Jedna od tačaka jeste pojačanje veznog dela terena. Erik Dajer je produžio ugovor sa "pevcima", Murinjo je navodno posle pauze pronašao i veru u 'odbačenog' Ndombelea, ali portugalski stručnjak i dalje prati vezistu Vulvsa - Rubena Neveša.

Portugalac je odličan u ovoj sezoni, njegovi "vukovi" se mimo svih očekivanja bore za plasman u Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone. Neveš je jedan od najstandardnijih fudbalera Espirita Santa, jasno da će "vukovi" tražiti sumu iznad četrdeset miliona evra.

Većina novca od potencijalne prodaje bi odmah bila prebačena na računa francuskog PSŽ za usluge Idrise Geja. Bivši fudbaler Aston Vile i Evertona od prošlog leta brani boje šampiona Francuske, ove sezone je imao zapaženu ulogu sa 31 odigranim mečom.

Sloboda tridesetogodišnjeg reprezentativca Senegala bi koštala oko 30 miliona evra, koliko je PSŽ i uplatio "karamelama" prošlog leta.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.