MASTERS U PARIZU: Poznat prvi finalista, čekaju se Novak i Federer (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS U PARIZU: Poznat prvi finalista, čekaju se Novak i Federer (FOTO)

Turnir ulazi u samu završnicu.

Ruski teniser Karen Kačanov prvi je finalista Mastersa u Parizu, pošto je u polufinalu savladao Dominika Tima sa 2:0. U drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Rodžer Federer, a meč je na programu u subotu od 16 i 30.

Khachanov fırtınası dinmek bilmiyor.

John Isner ve Zverev'den sonra 8 numara Dominic Thiem'i de 6-4 6-1 ile sirküle eden Karen Khachanov, kariyerinin ilk Masters1000 finaline #RolexParisMasters'da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << yükseldi. pic.twitter.com/e7tJHpIyjn

— Tenis Kanalı (@TenisKanali) November 3, 2018

Rus je bio odličan tokom celog meča i ubedljivo ostvario trijumf. U drugom setu je Timu prepustio samo jedan gem i na maestralan način ostavrio plasman u finale Pariza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.