MASTERS PARIZ: Neumoljivi Đoković u dva seta POČISTIO Souzu sa terena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS PARIZ: Neumoljivi Đoković u dva seta POČISTIO Souzu sa terena! (FOTO)

Novak bez muke do narednog kola.

Pobedom protiv Žoaoa Souze na startu Mastersa u Parizu sa 2:0 (7:5, 6:1), srpski teniser ostvario je plasman u naredno kolo gde će odmeriti snage sa Damirom Džumhurom.

Bilo je neizvesnosti samo u prvom setu, gde je Souza iznenađujuće držao svoj servis i sve vreme bio u korak sa Novakom. Ipak, zahvaljujući iskustvu i kvalitetu Đoković je rešio taj deo igre u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju korist i inicirao prvi trijumf u Parizu...

U drugom delu meča Novak je bio neumoljiv, odmah je poveo sa 4:0 i došao na korak od pobede... Do kraja meča, Đoković je rutinski završio meč i slavio na kraju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.