MASTERS PARIZ: Nadal sa dva BREJKA poslao Vavrinku kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS PARIZ: Nadal sa dva BREJKA poslao Vavrinku kući!

Zna se i rival Španca u četvrtfinalu.

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, posle pobede nad Švajcarcem Stenom Vavrinkom rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:4).

Do odlučujućeg brejka u prvom setu, Rafa je došao u trećem gemu, iskoristivši prvu brejk loptu na meču. Španac je uspešno sačuvao servis do kraja ovog dela i na kraju slavio sa 6:4.

Win >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << No. 50 for @RafaelNadal in 2019 🙌

Rafa beats Stan Wawrinka 6-4, 6-4 to reach the quarter-finals of the @RolexPMasters for the seventh time!

🎥: @TennisTV | #RolexParisMasters pic.twitter.com/a67eAhc7cr

— ATP Tour (@atptour) October 31, 2019

Slična situacija viđena je u drugom setu. Do devetog poena igralo se gem za gem, da bi Nadal pri rezultatu 4:4 poveo sa 40:0 i realizovao drugu brejk loptu za 5:4. Usledili su potom rutinski servisi za 6:4 i plasman u četvrtfinale, gde će Bik sa Majorke igrati protiv Žoa Vilfreda Conge. Francuz je nešto ranije rezultatom 2:1 eliminisao Nemca Jana Lenarda Štrufa.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.