ITALIJAN IMA CILJ: Sa Srbijom po zlato u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 13:16

ITALIJAN IMA CILJ: Sa Srbijom po zlato u Parizu

Ambiciozan je selektor naših devojaka.

Novi selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Italijan Đovani Gvideti izjavio je da mu je velika želja da sa našim nacionalnim timom osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Gvideti je trener turskog Vakifbanka, a na klupi selekcije Srbije krajem prošle godine zamenio je sunarodnika Danijelea Santarelija, koji je preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentacije Turske. Italijanski stručnjak je zvanično predstavljen kao novi selektor Srbije.

- Veoma sam srećan zato što sam dobio šansu da vodim Srbiju. Promene su dobre u životu, a tako i u sportu. Bliže se OI, a zlatna medalja je želja odbojkašica Srbije. Promenio se sistem takmičenja i Srbija ima velike šanse da izbori plasman na OI - rekao je Gvideti na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je istakao da su pred odbojkašicama Srbije tri velika takmičenja u ovoj godini. Srpske odbojkašice će prvi trening sa novim selektorom imati 13. februara u Beogradu.

Gvideti je od 2008. trener Vakfibanka sa kojim je do sada osvojio četiri titule na klupskom prvenstvu sveta, pet puta se domogao CEV Lige šampiona, sedam puta bio prvak Turske, a osvojio i pet trofeja u nacionalnom Kupu i četiri titule pobednika Super kupa te zemlje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza
Pogledaj vesti o: Pariz,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvideti: Želim sa Srbijom zlato na Olimpijadi u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2023

Novi selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Italijan Đovani Gvideti izjavio je danas da mu je velika želja da sa našim nacionalnim timom osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Selektor odbojkašica Srbije Đovani Gvideti zvanično predstavljen u Beogradu

Izvor: RTS, 01.Feb.2023

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti zvanično je predstavljen javnosti kao prvi trener odbojkašica. . Ugovorom je predviđeno da italijanski stručnjak ostane na klupi seniorki Srbije do kraja 2024. Žensku seniorsku reprezentaciju Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.