Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR KOD PARIZA Uleteo automobilom u restoran, stradala devojčica (12)

Jedna devojčica (12) je poginula, a najmanje 12 osoba je teško povređeno kada je automobil uleteo u piceriju u blizini Pariza, prenose svetske agencije.

#BREAKING #BreakingNews #ParisAttack — first images released of intention car attack that killed at least 1, 8yrs girl, in suburb of Paris. pic.twitter.com/whQT5hdbHA

Među povređenima je i brat nastradale devojčice. U trenutku incidenta picerija je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puna gostiju. Policija je uhapsila vozača, a jedan od svedoka izjavio je da je BMW velikom brzinom i sa očiglednom namerom uleteo u piceriju.

ALERTE INFO - Voiture-bélier à #SeptSorts: 5 blessés sont en urgence absolue (info BFMTV) https://t.co/bSMkn5unPt pic.twitter.com/eSHc92btVq

Fotografija automobila zakucanog u restoran, koji se nalazi u industrijskoj zoni, brzo se proširila po društvenim mrežama.

Zvaničnici su rekli da je "namera očigledno postojala, ali da ovaj napad nema veze sa terorizmom", prenosi Skaj Njuz, pozivajući se na lokalne medije.

NEW IMAGES #Paris #France pic.twitter.com/QIDKY9hVpE

Muškarac koji je uleteo u piceriju rođen je 1985. godine i veruje se da je pokušao da počini samoubistvo prošle sedmice, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Pjer-Anri Brande.

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.