HAOS U PARIZU U SLIKAMA: Prestonica Francuske GORI, policija uzvraća SUZAVCEM! (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U PARIZU U SLIKAMA: Prestonica Francuske GORI, policija uzvraća SUZAVCEM! (FOTO)

Prema najnovijim podacima Uprave pariske policije, tokom protesta u Parizu od jutros je uhapšeno 548 ljudi, a 272 osobe su zadržane u policiji, dok je istovremeno tokom protesta "Žutih prsluka" u Briselu preventivno uhapšeno oko 70 osoba, javljaju francuski mediji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ESKALIRALO NASILJE U FRANCUSKOJ! Pariz GORI! Policija ispalila SUZAVAC na demonstrante, uhapšeno više od 500 ljudi! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018

Tokom protesta u Parizu od jutros je uhapšeno 548 ljudi, a 272 osobe su zadržane u policiji, najnoviji su podaci Uprave pariske policije...Istovremeno tokom protesta "Žutih prsluka" u Briselu preventivno uhapšeno oko 70 osoba, javljaju francuski mediji...Francuske snage reda u potpunosti su blokirale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.