Lik Beson optužen za silovanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lik Beson optužen za silovanje

Francuski reditelj i producent Lik Beson optužen je za silovanje jedne glumice i otvorena je istraga, rekao je danas izvor iz suda.

"Lik Beson kategorički demantuje te izmišljene optužbe. To je neko koga on poznaje, s kim se nikada nije neprikladno ponašao", rekao je Besonov advokat Tijeri Marember.

Izvor iz suda je naveo da je u petak podneta prijava za dela koja tužiteljka smatra silovanjem i koja su se desila u Parizu u noći između četvrtka i petka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Ta žena je potvrdila da je bila u vezi s Besonom (59) oko dve godine, i da je pristala na audiciju u hotelskoj sobi zbog profesionalnih odnosa.

Policija nije razgovarala s Besonom koji se nalazi u inostranstvu.

Beson se smatra najinternacionalnijim francuskim rediteljem a pored toga je i biznismen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2018

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica tužila je za silovanje i otvorena je istraga, saznaje se od sudskog i izvora bliskog istrazi. Beson je odbacio te optužbe..."Lik Beson kategorički opovrgava te lažne optužbe", reagovao je njegov advokat Tjeri Marembert..."Reč je o osobi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.