Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica tužila je za silovanje i otvorena je istraga, saznaje se od sudskog i izvora bliskog istrazi. Beson je odbacio te optužbe.

"Lik Beson kategorički opovrgava te lažne optužbe", reagovao je njegov advokat Tjeri Marembert.

"Reč je o osobi koju on poznaje i prema kojoj se nikada nije neprimereno ponašao", dodao je advokat.

"Tužba se odnosi na događaje koje tužiteljka naziva silovanjem, a zbili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su se noći između četvrtka i petka u Parizu. Otvorena je istraga", dodaje sudski i izvor.

Prema izvorima bliskim tom predmetu, mlada žena (27) otišla je u petak u policijsku stanicu da prijavi događaje koji su se odvijali prethodne noći u pariskom hotelu Bristol.

Beson, reditelj "Velikog plavetnila" nije ispitan jer je u inostranstvu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2018, 08:13

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica tužila je za silovanje i otvorena je istraga, saznaje se od sudskog i izvora bliskog istrazi...Beson je odbacio te optužbe..."Lik Beson kategorički opovrgava te lažne optužbe", reagovao je njegov advokat Tjeri Marembert. "Reč je o osobi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.