FRKA U PARIZU: Mesi BUŠI Poketina, Argentinca menja tandem LEGENDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 10:26

FRKA U PARIZU: Mesi BUŠI Poketina, Argentinca menja tandem LEGENDI

(Ne)očekivani problemi.

Maurisio Poketimo teško će dočekati Božić na klupi PSŽ-a. Argetinskom stručnjaku je sve teže da izađe na kraj sa velikim brojem zvezde u ekipi sa kojima očigledno nije našao zajedmički jezik.

Navodno, Lionel Mesi i njegovo okruženje nemaju poverenje u taktičke zamisli Maurisija Poketina. Francuski mediji takođe ističu da se igračima u svlačionici ne sviđa način na koji Poketino rešava određene situacije u međuljudskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima, da nema dovoljno čvrstu ruku, a to uglavnom dovodi do potpunog raskola u velikim ekipama.

Izvori bliski klubu takođe tvrde da je Poketino isuviše fleksibilan i da to ima kontraefekat u "najtežoj" svlačionici na svetu.

#PSG fans, discuss:

🔘 Arsene Wenger as a sporting director, and

🔘 Zinedine Zidane as a head coach 😍

🔵🔴 pic.twitter.com/xQUur9LFnb

— Offsider (@Offsider11) December 6, 2021

Odmah nakon toga usledio je i nastavak priča, pogađajte - Zinedin Zidan, ali to nije sve, jer se pominje i Arsen Venger!

Spekuliše se da unutar kluba Venger ima ogromno poštovanje, da bi mogao da bude od ogromne pomoći, ali ne u trenerskoj ulozi, koju bi preuzeo Zinedin Zidan.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.