Eagles of Death Metal u Parizu 3 meseca posle napada

Izvor: B92, 17.Feb.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eagles of Death Metal u Parizu 3 meseca posle napada

Američki bend Eagles of Death Metal, koji je nastupao u koncertnoj dvorani Bataklan za vreme novembarskih terorističkih napada u Parizu, održao je ponovo koncert u tom gradu, u čuvenoj francuskoj hali Olimpija.

foto: flickr.com/p_a_h

"Lepo ćemo se provesti i niko nas neće u tome sprečiti", izjavio je vođa benda Džesi Hjuz na početku sinoćnjeg koncerta koji je organizovan uz velike mere bezbednosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je javio Frans pres sa lica mesta, na koncertu su bili ljudi koji su prisustvovali koncertu 13. novembra 2015. godina tokom napada u Parizu u kojem je ubijeno 130, a povređeno više od 350 ljudi.

Bend je izveo pesmu "Secret Plans" koju je posvetio svom menadžeru Niku Aleksanderu, ubijenom u napadu na halu Bataklan.

Kalifornijska grupa je koncertom u Stokholmu u subotu nastavila evropsku turneju, koju je prekinula posle pariskih napada.

Muzičari će turneju završtiti u avgustu, nastupima u Nemačkoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.