Dok đavo Nejmar lumpuje - Anđeo vodi PSŽ do titule! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok "đavo" Nejmar lumpuje - "Anđeo" vodi PSŽ do titule! (video)

U poslednjem večerašnjem meču vanrednog kola Lige 1, PSŽ nastavio trijumfalni niz.

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su u gostima ekipu Nanta rezultatom 2:1 (1:0) u 23. kolu Lige 1.

U odsustvu Nejmara, koji već petu godinu u nizu "izbegava" da igra oko petog februara, odnosno svog rođendana, zbog povrede ili suspenzije, ulogu vođe preuzeo je Anhel Di Marija.

Ovaj put, Nejmar je odjednom osetio bol u rebrima zbog čega je van stroja za ovaj meč, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ovu povredu sumnju baca njegova rođendanska proslava, koja se održala u jednom noćnom klubu u Parizu pre ovog meča.

Kad nema "đavolka" Nejmara, popularni "Anđeo" preuzeo je stvar u svoje ruke, pošto je bio asistent za Maura Ikardija u 29. minutu, a potom je iz kornera u trepavicu pogodio i Kerera.

Preciznije, prvi gol više pripada Di Mariji, pošto je njegov udarac koji je svakako išao ka mreži, samo slučajno okrznuo Ikardi i sproveo je dalje u ugao.

Nant je u 68. minutu uspeo da se vrati u meč, preko Simona i to posle katastrofalne reakcije odbrane Parižana.

Do kraja, nije bilo promene rezultata, pa je PSŽ sa četvrtom pobedom u nizu pobegao Olimpik Marseju na ogromnih 15 bodova prednosti i u Parizu polako mogu da hlade šampanjac za novu titulu u nizu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ slavio bez Nejmara, Jovetić doneo pobedu Monaku VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2020

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su kao gosti Nant sa 2:1, u okviru 23. kola francuske Lige 1...Sveci su nastavili da dominiraju domaćim fudbalom, a za poraz ne znaju više od tri meseca...Novu pobedu nagovestio je Mauro Ikardi u 29. minutu, da bi vođstvo povisio Tilo Kerer u 57. minutu...Počasni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.