Izvor: Press, 24.Mar.2013, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetine hiljada ljudi u Parizu protiv gej brakova

Demonstracije su održane duž avenije Gran-Arme, od Kapije odbrane do Trijumfalne kapije. Skup je obezbeđivala policija koja je, prema nekim izveštajima, bacila suzavac kako bi sprečila grupu demonstranata da nastavi šetnju.
Francuski Senat trebalo bi sledećeg meseca da raspravlja o zakonu, pošto ga je usvojio Donji dom parlamenta, preneo je BBC. Socijalistička partija predsednika Fransoa Olanda i njeni saveznici imaju većinu u oba doma parlamenta. Prema anketama, većina francuskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << građana i dalje podržava gej brakove, ali je njihov broj poslednjih nedelja u opadanju.
Na sličnim demonstracijama u januaru, prema zvaničnim izveštajima bilo je oko 340.000 ljudi, ali policija smatra da će ih na današnjem skupu biti manje. Među transparentima koji se mogu videti na skupu su i "Dalje ruke od mog potomstva" i "Želimo posao, a ne gej brakove".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.