Da Vinčijevo delo Vitruvijev čovek ipak putuje u Pariz

Izvor: Danas, 17.Okt.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da Vinčijevo delo Vitruvijev čovek ipak putuje u Pariz

AFPVitruvijev čovek Čuveno delo Leonarda da Vinčija Vitruvijev čovek putuje u Pariz uprkos pokušaju da mu se zabrani izlazak iz Italije. Crtež star 500 godina treba da se transportuje u muzej Luvr na izložbu kojom se obeležava 500. godina od smrti Da Vinčija. Italijanski sud je suspendovao planirani transport nakon što je neprofitna grupa Italija […] Članak Da Vinčijevo delo Vitruvijev čovek ipak putuje u Pariz se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da Vinčijevo delo Vitruvijev čovek ipak putuje u Pariz

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019

Čuveni crtež se seli u Luvr, uprkos strahovima za njegovu bezbednost...AFPVitruvijev čovek..Čuveno delo Leonarda da Vinčija Vitruvijev čovek putuje u Pariz uprkos pokušaju da mu se zabrani izlazak iz Italije...Crtež star 500 godina treba da se transportuje u muzej Luvr na izložbu kojom se obeležava...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.