CICIPAS ODBIO NALET HAČANOVA: Grk na Bugarina u borbi za finale Pariza

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 19:06

CICIPAS ODBIO NALET HAČANOVA: Grk na Bugarina u borbi za finale Pariza

Biće vatre u Bersiju.

Grčki teniser Stefanos Cicipas igraće u polufinalu Mastersa u Parizu protiv Bugarina Grigora Dimitrova, pošto je bio bolji od Karena Hačanova 2:0 (6:3, 6:4) za sat i 21 minut igre.

Cicipas je vrlo dobro otvorio meč i već u četvrtom gemu je došao do brejka. Tu prednost je bez problema sačuvao do kraja seta i poveo sa 1:0.

Grk je još bolje počeo i drugi deo meča. Brejk bez izgubljenog poena u prvom gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je doneo startno vođstvo. Dominirao je Stefanos sve do šestog gema kada je ušao u kontraritam. Izgubio je Grk prvi poen u gemu na volšeban način, kontrolisao je poen, ali je izbacio "čistu" loptu u aut. To je probudilo Hačanova koji se vratio u meč i poveo sa 4:3.

Izgledao je Rus u tim trenucima bolje na terenu i ličilo je da može do preokreta, ali nije bilo tako. Vratio se Stefanos sa tri gema za redom i rezervisao mesto među četiri najbolja igrača.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.