BIĆE OPET DRIM TIM: Krupne zverke igraće za Amere na OI u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 19:14

BIĆE OPET DRIM TIM: Krupne zverke igraće za Amere na OI u Parizu

Pol Pirs nema dilemu.

Nekadašnji američki košarkaš Pol Pirs izjavio je da očekuje da će Lebron Džejms i Stef Kari igrati za selekciju SAD na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.

Džejms (38) je trenutno član Los Anđeles Lejkersa, dok Kari (35) igra za Golden Stejt.

- Stvarno mislim da će Lebron otići u Pariz. Ovo će biti njegove poslednje OI. Mislim i da će Stef Kari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude tamo. I on će igrati u Parizu, mislim da mora da ode na OI - rekao je Pirs u podkastu "Tiket&Trat". Džejms je poslednji put igrao za SAD na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. On je tri puta igra za selekciju SAD na OI (2004, 2008 i 2012), jednom na Svetskom prvenstvu (2006) i jednom FIBA šampionatu Amerike (2007).

Džejms je odigrao 43 meča za selekciju SAD na FIBA takmičenjima, a prosečno je postizao 13,3 poena i imao je 3,9 skokova i 3,8 asistencije po meču.

Kari je sa selekcijom SAD osvojio zlato na SP 2010. i 2014. godine, a propustio je OI 2016. zbog povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.