Air France uvodi sezonsku liniju Pariz - Dubrovnik

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Feb.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air France uvodi sezonsku liniju Pariz - Dubrovnik

ZAGREB - Francuska zrakoplovna kompanija Air France će tijekom ljeta uspostaviti liniju Pariz - Dubrovnik, izvijestili su u utorak iz te kompanije.

Air France će na toj liniji letjeti od 19. srpnja do 1. rujna 2018. i to dva puta tjedno, zrakoplovima tipa Airbus A319 sa 143 sjedala.

Letovi su na rasporedu četvrtkom i subotom.

Dubrovnik jer tako uvršten u skupinu novih ljetnih Air Franceovih ruta, među kojima su i one s aerodroma Charles de Gaulle >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za Bari, Cagliari, Ibizu i Perpignan u Francuskoj.

Osim tih destinacija Air France je ponudio i druge sezonske destinacije među kojima je i let Zagreb- Pariz – Beirut, kaže se u priopćenju Air Francea.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.