Na dočeku košarkaša delili letke protiv gej parade

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dočeku košarkaša delili letke protiv gej parade

Tokom večerašnjeg dočeka srpskih košarkaša u Beogradu, koji su sinoć osvojili srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji, okupljenima su deljeni leci protiv gej parade, objavljeno je na Tviteru.

prt scr Twitter

Takozvani Sabor srbske svetosavske sloge, kako piše na letku postavljenom na Tviter, pozvao je na pravoslavni marš koji će biti održana 17. septembra u 17.00 sati, od Saborne crkve do Skupštine.

Nadlanu / izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Na dočeku košarkaša deljeni leci protiv Parade Ponosa

Izvor: 24sata, 15.Sep.2014

Na dočeku košarkaške reprezentaciju Srbije u Beogradu, večeras su okupljenima deljeni leci protiv Parade Ponosa koja bi trebalo da se održi 28. septembra...Na Tviteru je objavljena fotografija letka s pozivom da na "Pravoslavnu litiju protiv 'gej parade' ", a za "opstanak temelja zdrave duhovnosti...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.