Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 03:33

„IMA DEČKA SA STRANE, A NE PODRŽAVA GEJ BRAK!“ Marko Đedović dobro osolio!

Kako je nedavno bio kum na venčanju nekadašnjih zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Marko Đedović, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“ je progovorio o istopolnim brakovima.
Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Na neproverenu konstataciju jednog gledaoca emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << „Amidži šou“ da 90% građana Srbije ne podržava priznavanje ovih zajednica u Srbiji, Marko je burno reagovao.
Marko Đedović (Foto: Ringier/Ivan Radulović)
– Mislim da će to biti neminovno u jednom trenutku dok je država u kretanju ka priključenju u Evropsku uniju. Druga stvar, ne mislim da 90% ljudi ne podržava, nisam video tu statistiku, ako postoji, okej, ali mislim da je ljude briga ko se s kim voli. Mislim da to nije tabu tema i tema oko koje se negde raspravlja – istakao je Đedović.
Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)
– Mislim da se samo na anketama i na društvenim mrežama svašta dešava i stvara nam lošu sliku. U većini slučajeva su najglasniji oni koji su u braku i oženjeni i koji imaju sa strane dečka i obrnuto – zaključio je Marko Đedović.
Šta je on, sa druge strane, ispričao o neispravnim tetovažama koje su nastale na gorepomenutom venčanju pročitajte u odvojenom tekstu: Sandra Rešić se JEDINA SPASILA DOŽIVOTNOG BLAMA na venčanju Matore i Anite: „Kad sam videla ono…“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sandra Rešić se JEDINA SPASILA DOŽIVOTNOG BLAMA na venčanju Matore i Anite: „Kad sam videla ono…“

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023

O venčanju nekadašnjih zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović se priča danima unazad, a na meti podsmeha su se našli gosti koji su završili mahom sa greškama u tetovažama koje su im urađene na licu mesta.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.