Krali košnice za pčele u selima kraj Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2022, 20:51

Krali košnice za pčele u selima kraj Niša

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim radom, rasvetlili su dve krađe i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnjaka i pedesetogodišnjaka iz Niša, osumnjičenih da su izvršili ova krivična dela.

Oni su, kako se sumnja, u prethodnom periodu u atarima sela Kravlje i Žukovac ukrali ukupno 11 košnica sa pčelama, a ukupna materijalna šteta pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 200.000 dinara.

Policija je pronašla sve ukradene košnice i vratila ih vlasnicima.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

POLILI BENZINOM KOLA I ZAPALILI IH Saslušana trojica koja su u avgustu uništila automobil muškarca

Izvor: Blic, 06.Okt.2022, 15:43

U saradnji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu identifikovani su i uhapšeni osumnjičeni da su 26. avgusta ove godine u Barajevu namerno zapalili vozilo R.M. (40). Marko D.(39), Stefan N. (27) i Zoran N. (49) danas su saslušani u Osnovnom javnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.