Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2016, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz košarkaša Srbije od Francuske

RIO DE ŽANEIRO - Košarkaši Srbije izgubili su večeras od Francuske 76:75 (26:17, 14:19, 17:24, 19:15) u utakmici trećeg kola A grupe na Olimpijskim igrama u Riju.

Utakmica koja je odigrana u "Karioka areni" bila je veoma specifična, s obzirom na to, da sve prognoze kažu da je pobjednik izabrao "teži put" do medalje jer bi trebalo da se sastane sa Amerikancima u polufinalu.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Miroslav Raduljica sa 16 poena, Miloš Teodosić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << postigao je 10, uz devet asistencija, a Bogdan Bogdanović, takođe 10.

Kod Francuza Nando De Kolo ubacio je 22, a Žefri Lovernj 12 poena.

Srbija u 4. kolu, u ponoć, u noći između petka i subote, igra protiv SAD
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.