Odbojkašice Srbije ubedljive protiv Italije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2016, 05:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije ubedljive protiv Italije

U prvom kolu B grupe olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Italije sa maksimalnih 3:0 (27:25, 25:20, 25:23).

Ubedljiva pobeda protiv veoma jake i iskusne italijanske ekipe predstavlja veliki podstrek za naš tim, koji je igrom i rezultatom u ovom duelu nagovestio da ima snagu i kvalitet da se umeša u borbu za medalje.

Najviše uzbuđena bilo je u prvom setu, koji je odredio tok ovog izuzetno zanimljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i uzbudljivog duela. Naše odbojkašice su izgubile sigurnu prednost i bile su primorane da spasavaju tri set lopte. Tada su pokazale zavidnu mentalnu snagu, izdržale su pritisak i na kraju dobile uvodni deo derbija prvog kola.

U drugom setu reprezentacija Srbije je serijom od 4:0 stekla prednost, ali su Italijanke uspele da se vrate i da izjednače na 11:11. Usledio je još jedan veliki nalet našeg tima, koji je poveo sa šest poena razlike i taj deo igre je okončan bez većih uzbuđenja.

Posle vođstva od 2:0 treći set su izabranice Zorana Terzića mogle da odigraju opuštenije. Od početka su bez većih problema kontrolisale rezultat i mada su odbojkašice Italije stalno imale rezultatski priključak, naša maksimalna pobeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje.

U drugom kolu Srbija ć 8. avgusta od 22 sata igrati protiv Portorika.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije sigurne protiv Italije na početku Olimpijskih igara

Izvor: Beta, 07.Avg.2016

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedom je počela takmičenje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, pošto je jutros pobedila Italiju sa 3:0, po setovima 27:25, 25:20, Srbija sledeći meč igra u ponedeljak protiv Portorika.U Grupi B sa Srbijom nalaze se još i Holandija, Kina i SAD. Srbija i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.