OKS osudio napad na vaterpoliste

Izvor: B92, 11.Feb.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS osudio napad na vaterpoliste

Olimpijski komitet Srbije osudio je napad huligana na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

"U trenutku kada Olimpijski komitete Srbije sa mladim sportistima Srbije učestvuje u regionalnom projektu, Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, koji ima za cilj spajanje naroda i vraćanje u stanje mira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i medjusobnog uvažavanja, imamo situaciju da pojedinci čine upravo suprotno", ističe se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

Navode da olimpizam gaji najlepše ljudske i životne vrednosti, uz širenje mira, ljubavi, tolerancije i razumevanja, zbog čega je sport meta pojedinaca koji se tome opiru.

"Olimpijski komitet Srbije ostaje opredeljen da pruži podršku i zaštitu, kako u ovom trenutku vaterpolistima Crvene zvezde, tako i svim sportistima Srbije, od bilo koje vrste nasilja", poručuju iz OKS.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OKS osudio napad na vaterpoliste Zvezde u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019

Olimpijski komitet Srbije (OKS) osudio je danas napad huligana na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu..."U trenutku kada Olimpijski komitete Srbije sa mladim sportistima Srbije učestvuje u regionalnom projektu, Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, koji ima za cilj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.