Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša, uhapšen sa Pink Panterima

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Slavnić, sin slavnog košarkaša, uhapšen sa "Pink Panterima"

Sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, ponovo je uhapšen i to zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom "Pink panter".

On i još trojica muškaraca iz Srbije, uhapšeni su prošlog vikenda u Nemačkoj, posle pljačke juvelirnice u Austriji iz koje su odneli nakit i satove vredne više od 1,3 miliona evra, pišu Novosti. Doprinos akciji austrijske i nemačke policije dali su i pripadnici MUP Srbije, koji su operativno, ali i u ljudstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pomagali evropskim kolegama.

– Njihovo praćenje i lociranje trajalo je nekoliko dana. Pomagali su ljudi iz Europola i Interpola. Rasvetlili smo svako njihovo kretanje, od pljačke juvelirnice, do štekova u Nemačkoj, gde su i uhapšeni – kaže izvor lista upoznat sa akcijom.

U toku je utvrđivanje koliko se još zlatara našlo na meti ove četvorke, kao i pitanja gde je završio plen. Deo ukradenog nakita iz austrijske juvelirnice pronađen je, nezvanično saznaju Novosti.

Slavnić je pre četiri godine izašao iz zatvora posle tri godine robije zbog trgovine narkoticima. Uhvaćen je u prodaji više od 150 grama heroina.

U martu 1998. godine je, u svojim dvadesetim, u kafiću "Četiri sobe" na Dorćolu, pucao u Olivera Jovanovića, a povod svađe bila je Slavnićeva tadašnja devojka, pevačica Ksenija Pajčin.

Uhapšen je i 2000. godine, kada je na zatvorskom vikend otpustu udario vlasnika beogradskog restorana "Trag" jer mu nije ostavio slobodan sto.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen sin Moke Slavnića

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017

Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, ponovo je uhapšen. On je osumnjičen za učešće u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panter", javili su danas beogradski mediji...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović, ilustracija ilustracija..Osumnjičeni Slavnić i još...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.