Vojvodina rutinski protiv Voždovca

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina rutinski protiv Voždovca

U prvom meču 13. kola fudbalskog prvenstva Srbije, Vojvodina je večeras pred oko 700 gledalaca na Karađorđu savladala Voždovac rezultatom 3:1.

Prošlonedeljni poraz očigledno nije uzdrmao izabranike Nenada Lalatovića pa su sa novom pobedom zadržali korak za vodećom Zvezdom.

Iako je prvo poluvreme završeno bez golova, u nastavku su gledaoci mogli da uživaju u odličnom fudbalu po kiši. Domaćina je već u 47. minutu u vođstvo doveo Malbašić, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svega šest minuta kasnije poravnao Stojanović.

Novu prednost crveno-belima doneo je Paločević u 55. minutu susreta, a konačan rezultat postavio je Trujić u 64. minutu.

U 87. minutu, šef stručnog štaba Vojvodine ukazao je šansu dvojici mladića iz omladinskog tima, Mihajlu Neškoviću i Dobrici Tegeltiji, što su gledaoci na stadionu pozdravili velikim aplauzom.

Vojvodina posle 13. odigranih kola ima 29 bodova, a u narednom kolu gostuje u Nišu ekipi Radničkog.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.