Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020, 23:47

VIDEO: Reklama za "Jugoplastika" patike: Legendarni košarkaš jede ćevape sa ajvarom i lukom

Adidas, jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme, ekskluzivno je proizveo i uskoro će u ograničenom broju distribuirati patike s logom i "potpisom" Jugoplastike, a sada je snimio i reklamu.

Radi se o novim Adidas patikama inspirisanim KK Jugoplastikom koje bude nostalgiju i koje će biti dostupne u samo 150 pari.

Među onima koji će dobiti ove patike kao poklon kompanije su i legende sporta poput Božidara Maljkovića, a hrvatski "Večernji list" piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da će to biti i Toni Kukoč, Dino Rađa, Pol Pogba, Džejms Harden i mnoge druge poznate sportske ličnosti koje imaju sponzor sa "Adidasom".

Ipak, glavni model u reklami o patikama posvećenim Jugoplastici nalazi se Paško Tomić.

Legendarni košarkaš Jugoplastike i trostruki osvajač nekadašnjeg Kupa šampiona našao se u ulozi glumca u sjajnoj reklami.

Paško je bio član splitskog kluba koji je "žario i palio" i evropskom košarkom, a iz Adidasa u reklami napominju da to nije "old school", već "classic".

Ipak, Tomić u reklami pokazuje kako to radi stara garda. Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom i posle toga bez problema trenira.

Ubacuje koševe sa svih mogućih pozicija i uporno govori "nema problema", da bi potom jedan šut bio neprecizan. U tom trenutku čuje se sočna psovka "u p**ku materinu!"

Pogledajte ovu sjajnu reklamu.

View this post on Instagram

A post shared by BSTN Store (@bstnstore)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.