Izvor: Radio 021, 26.Okt.2020, 10:44

VIDEO: Proleter ispustio pobedu u finišu meča

Fudbaleri Proletera remizirali su u duelu protiv Voždovca, rezultatom 1:1, u 12. kolu Superlige Srbije.

Gol za Proleter postigao je Leandro u 5. minutu meča, dok je za 1:1 bio precizan Stoisavljević u 89. minutu.

Nije bilo potrebno da protekne mnogo vremena kako bi se igrači Proletera radovali. Bio je peti minut, a za gol je bio dovoljan centaršut nakon faula. Odbrana Voždovca je zaspala i iza nje su prošla čak trojica igrača sa Slane bare. Najbliži lopti bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Leandro, koji ju je glavom zakucao u mrežu.

Mogao je Proleter i do 2:0 u prvom delu igre. Mladi Viktor Živojinović se odlično izborio za loptu, uputio dobar centaršut, jedan od napadača domaćih je ostao sam, ali je glavom gađao direktno Prekovića na golu Voždovca.

Prilično uzbudljivo je bilo prvo poluvreme, sa prilikama na obe strane. Voždovac je opasno napadao, pa su u jednom trenutku gađali i stativu domaćih.

U drugom poluvremenu solo akcijom se Živković prošetao kroz odbranu domaćih, ali umesto da doda saigračima, odlučio se da šutira, što nije izveo najspretnije.

U međuvremenu Voždovac je nastavio da pritiska i to im se isplatilo u finišu meča. Ispostavilo se da je Jovan Damjanović napravio dobre izmene u drugom poluvremenu, jer su upravo dva igrača koja su ušla naknadno u igru donela bod Voždovcu.

Probio je po desnoj strani Ivan Milosavljević i loptu ubacio u šesnaesterac. Na pravom mestu se našao Stoisavljević, koji je iz poluvoleja poslao loptu u mrežu domaćih.

Proleter je uspeo da sačuva četvrtu poziciju na tabeli, iako im je utakmica protiv Voždovca bila prilika da se dodatno odvoje od ostatka timova u Superligi. U narednom kolu gostuju Mladosti u Lučanima, trenutno šestoplasiranom timu šampionata.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.